chrome firefox opera safari iexplorer

Гімнаст Верняєв визнаний найкращим спортсменом України в жовтні

30 жовтня 2014 о 14:37

Чемпіон світу зі спортивної гімнастики Олег Верняєв визнаний Національним олімпійським комітетом найкращим спортсменом України в жовтні. Наставник спортсмена Геннадій Сартинський отримав визнання найкращого тренера місяця.

Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Після чудового виступу на травневому чемпіонаті Європи у Софії, з якого Олег повернувся з золотою нагородою чемпіона Старого Світу та двома бронзовими медалями, на жовтневій світовій першості в китайському Нанкіні наш спортсмен у вправах на брусах впевнено здобув медаль найвищого ґатунку.

Це «золото» чемпіонату світу стало не тільки першим в кар'єрі Верняєва, а й першою золотою нагородою світової першості для України за останні 18 років.

Верняєв вже втретє отримує звання найкращого спортсмена місяця. Раніше гімнаст визнавався Національним олімпійським комітетом найкращим спортсменом України в листопаді-2012 та травні-2014.
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/sport/1003026-gimnast-vernyaev-viznaniy-naykraschim-sportsmenom-ukrajini-v-jovtni.html

Джерело: УНІАН
Розділи: Спорт в Україні

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути