chrome firefox opera safari iexplorer

У столиці відкрилась виставка «Київ – місто, де все починається»

19 листопада 2014 о 10:51

У Музеї історії міста Києва стартувала фотовиставка «Київ – місто, де все починається», на якій представлено 25 фоторобіт 7 фотохудожників – переможців різноманітних фотоконкурсів на туристичну тематику повідомляє прес-служба КМДА

Відкрила виставку заступник голови Київської міської державної адміністрації з гуманітарних питань Ганна Старостенко.

«Завдання міської влади – створення нової Стратегічної програми розвитку та просування міста Києва як туристичного бренда разом із туристичною спільнотою міста Києва. Ця програма буде розроблена на основі комплексного підходу та включатиме маркетингову, інформаційну, подієву політику міста. Мета цієї програми – створення нової сучасної стратегії промоції міста Києва як в Україні, так і за кордоном», – зазначила Ганна Старостенко.

Фотовиставка «Київ – місто, де все починається» презентує кращі роботи, на яких представлений сучасний Київ, зокрема і фотографії, які ілюструють Революційні події у Києві з листопада до лютого 2013—2014 року. Як зазначають організатори, назва виставки символізує початок змін та історичних переворотів у країні.

Нагадаймо, що фотовиставка «Київ – місто, де все починається» – результат спільного проекту Асоціації журналістів «Туристичний прес-клуб України» та Управління туризму КМДА у рамках громадської ініціативи «Нове обличчя Києва». Триватиме виставка до 25 листопада 2014 року.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути