chrome firefox opera safari iexplorer

УЄФА оголосило покарання «Динамо» за гру Ліги Європи з «Генгамом»

05 березня 2015 о 10:39

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) покарав київське «Динамо» закриттям сектора стадіону НСК «Олімпійський» у Києві та штрафом за поведінку вболівальників у матчі футбольної Ліги Європи проти французького «Генгама».
«Динамо» у минулий четвер у Києві перемогло «Генгам» з рахунком 3:1 і за сумою двох зустрічей вийшло в 1/8 Ліги Європи. По ходу матчу суддя був змушений зупинити гру на кілька хвилин.

УЄФА закриє 21-й сектор стадіону на наступному домашньому матчі киян – зустрічі 1/8 фіналу турніру проти ліверпульського «Евертона» 19 березня. «Динамо» також оштрафовано на 70 тисяч євро, повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

УЄФА також оштрафував «Рому» на 10 тисяч євро за затримку матчу з голландським «Фейєнордом» у Роттердамі (2:1). Півзахисник римлян Адем Ляйіч отримав попередження за провокацію уболівальників.

Джерело: zik.ua
Розділи: Спорт в Україні

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути