chrome firefox opera safari iexplorer

Укрзалізниця скасувала чотири види бронювання квитків

27 вересня 2016 о 13:52

Укрзалізниця внесла зміни до наказу про бронювання квитків, якими скасовані чотири види броні та введені ліміти на бронювання. У вільний продаж надійде більше квитків, повідомив голова компанії Войцех Балчун у Facebook.

«Внесли, як і обіцяли, зміни до наказу щодо так званого „бронювання квитків“. Скасували чотири види броні. Для організованих груп пасажирів встановлені жорсткіші умови викупу місць. До 10 місць у потягах залишаємо для соціально незахищених верств населення. Це інваліди 1-ї та 2-ї груп, діти-інваліди, інваліди Другої світової, учасники бойових дій, зокрема в АТО. Визначено обмежену кількість місць для державних установ і організацій. Результат: у вільний продаж переведено близько 3,9 тис. місць щодоби. Контроль зміненої системи — за три місяці. Придивляйтеся, оцінюйте, висловлюйтеся», — написав Бальчун.

У серпні Балчун пообіцяв, що система бронювання залізничних квитків буде змінена, оскільки комерційне замовлення — величезне джерело зловживань і корупції.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Туристичні новини

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути