chrome firefox opera safari iexplorer

Відпочинок в Криму взимку

26 грудня 2010 о 16:06

Високогірним екстримом, печерами, винними погребами та новорічні програми в готелях — це козирі Криму на зимові свята. В уряді Автономії запевняють, що півострів пропонує відпочинок на будь-який смак та розмір гаманця.

Найбільшу популярність, кажуть турексперти, цьогоріч мають бази та міні-готелі у горах. Саме тут -можна зустріти Новий рік в умовах справжньої зими, та ще й — помилуватися природними дивами.

Невелика база відпочинку на плато Чатир Дагу. Тут, на висоті — за будь-якої погоди на півострові — панує новорічна казка. До того ж — за дуже дешево, менше ста гривень за добу.

Найдорожчий відпочинок — на Південному узбережжі, в Ялті. Тут заманюють різноманітними розвагами та екзотичними стравами.

У тризіркових готелях середня вартість новорічної пропозиції на одну особу — від 2-х до 5 тисяч гривень. У кожного свої цікавинки: шоу, розіграші, а на похмільний ранок — басейни з підігрітою морською водою, спа-процедури. А ще тури півостровом.

На новорічні свята Крим готовий прийняти 150 тисяч відпочивальників. Перших «новорічних гостей» — на півострові зустрічатимуть вже 28 грудня.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути