chrome firefox opera safari iexplorer

1 липня на Оболоні відкриють гігантський аквапарк

23 червня 2011 о 12:02

1 липня о 10.00 в Києві відбудеться відкриття найбільшого критого аквапарку у СНД «Аквапарку юрського періоду Dream Island».

Про це повідомляє сайт торгово-розважального комплексу «Dream Town».

«Аквапарк юрського періоду  Dream Island», який має площу 25 тисяч кв.м створений у стилі Загубленого Світу, де серед доісторичних тварин і диких рослин, розкинув свої володіння острів, із блакитними лагунами, акваріумами з екзотичними жителями й плазунами.

В арсеналі аквапарку — 14 гірок, 2 хвильових басейни, 3 басейну із течією, лагуна з аквабаром на 55 місць, джакузі, усі види бань, а також дитяча зона площею близько 700 кв.м.

На вихідних у аквапарку проходитимуть аква-вечірки з екзотичними коктейлями. Також розгорнеться наметове містечко, де можна буде поспівати пісні під гітару та посидіти біля багаття під зоряним небом.

 

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути