chrome firefox opera safari iexplorer

На фестивалі Країна мрій відбудеться показ етномоди

22 червня 2011 о 11:28

У рамках етно-фестивалю Країна мрій, який відбудеться 25-26 червня на Співочому полі в Києві, пройдуть покази мод.

Цього року Країна мрій відбудеться увосьме. Щорічна фестивальна програма складається з концертних виступів запрошених українських та іноземних колективів, книжкової ярмарки, літературної сцени, виставок народного живопису, інтерактивних етнічних майданчиків для дітей, ярмарків народних майстрів.

Проте вперше в рамках Країни мрій буде реалізований проект Етно-fashion, який відбудеться з ініціативи Олега Скрипки та за сприянняUkrainian Fashion Week ((Український тиждень моди), повідомили у прес-службі Країни мрій.

"Етно-стиль, через півстоліття після своєї появи в Європі, став таким популярним та авторитетним, що не втрачає свого натхнення та актуальності поза сезонних трендів. В Україні етно-стиль був близький і зрозумілий у будь-які часи. Вклад українських дизайнерів у розвиток цього стилю дає підстави сподіватися на те, що завдяки їхньому умінню відчувати і берегти традиції українського народного костюму, дуже тонко інтегрувати його елементи і дух у сучасний одяг, етно-стиль в Україні буде і далі розвиватися і поширюватися ", — наголосили в прес-службі фестивалю.

Свої колекції покажуть українські дизайнери Зінаїда Ліхачова, Наталія Міщенко, Олена Сереброва, Олеся Теліженко та Роксолана Богуцька.

Нагадаємо, що український щотижневий журнал Корреспондент вніс Країну мрій у список головних у країні культурних подій року.

 

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути