chrome firefox opera safari iexplorer

Під час Форуму видавців на Львів чекає ніч еротичної поезії

13 вересня 2011 о 13:33

Організатори експериментували над форматами цих заходів на київських книжкових виставках, щоб привести до Львова бета-версію.

Зокрема, 16 вересня, у п’ятницю, о 20:30 на гостей та мешканців міста Лева чекає Вечір іронічної поезії (або ж просто – ВІП) – це неймовірна суміш іронії, епатажу, досвіду та молодості, гумору, драйву та музики. На одній сцені разом зберуться: патріарх жанру Юрко Позаяк, Третє Я Братів Капранових з інтернет-хітом «Любіть українок», геніальний реп-кобзар Макс Паленко, львівська легенда Юрій Винничук, незмінний запальний модератор дійства Євген Манженко-Сталкер, улюбленець жінок Сергій Пантюк, молодий енергійній Андрій Любка та інші.

За рік гастролей, експериментів та нововведень ВІП з вуличних читань переріс у збірку поезії, її презентують під час Вечору Іронічної Поезії.

А 17 вересня, у суботу, о 21:00, поєднання суміші еротики, інтиму та поезії відбудеться на Ночі Еротичної Поезії (НЕП). За участі ніжної Мар’яни Савки, відомого еротомана Юрія Винничука, спокусливої Келі Ликеренко, досвідченого Олександра Гавроша, талановитого Михайла Карпового у виконанні Братів Капранових, а також молодих поеток Анни Малігон, Тетяни Винник, Ельвіри Молдован, Людмили Дядченко та Оксани Блажевської.

Як і ВІП, НЕП теж стала збіркою поезії. Малюнки до неї – українську камасутру – створювала Тетяна Шевченко.

Довідка.

Локація: вул. Генерала Григоренка, 5. Театр «Воскресіння», біла зала.

Організатори: видавництво «Зелений пес» та письменник Сергій Пантюк.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути