chrome firefox opera safari iexplorer

Юрко Іздрик підготував до Форуму видавців концептуальний art-book

02 вересня 2011 о 18:10

Талановитий та непересічний Юрко Іздрик вкотре приємно здивував українське культурне суспільство – спеціально до львівського Форуму видавців автор підготував вишуканий мистецький альбом «UNDERWORD», який вже 15 вересня вперше за презентує у Львові.

Цей концептуальний art-book увібрав у себе найкращі риси візуального та літературного феномену Іздрика — проза, вірші, фотографії, дизайн й навіть верстка — все виключно «від Іздрика». Мистецький альбом «UNDERWORD» вийде друком на початку осені у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», а вперше презентовано буде у Львові на Форумі видавців. Сам Юрко Іздрик стосовно свого art-book зазначає наступне: «UNDERWORD – синтетичний проект, де авторські тексти, а також графіка і колаж об’єднані не так ідеєю чи сюжетом, як настроєм та специфічною оптикою автора».

Можна з впевненістю сказати, що Іздрик в Україні став першим хто зробив такий унікальний проект у форматі авторського мистецького альбому. Укладаючи «UNDERWORD» автор розділив його на важливі для свого життя розділи – дитинство, школа; родина, друзі; drumтиатр inside; адреси, паролі. Філософська проза, поезії, неперевершені фото та витончений дизайн Іздрика зробив цей art-book барвистим, гламурним і цілком позбавленим дискурсу. «UNDERWORD» — для тих читачів, котрі цінують мелодику ритмічної мови; для тих, хто люблять й уміють в парадоксальній думці й образі вбачати глибокі, щирі чуття.

Додав новину KOlya

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути