chrome firefox opera safari iexplorer

В українських містах з'являться притулки для собак

03 листопада 2011 о 12:42

Мінприроди ініціювало розробку загальнонаціональної програми будівництва у найбільших містах України сучасних притулків для собак.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ у прес-службі Міністерства екології та природних ресурсів, пілотний проект буде реалізований у Києві до початку чемпіонату Євро-2012. Попередня домовленість про це вже досягнута із головою Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим.

«Проект будівництва нових притулків для собак за європейським зразком ми будемо реалізовувати спільно із місцевою владою та громадськими екологічними організаціями, важливо, щоб в українських містах проблема бездомних собак вирішувалася цивілізовано. Це актуально і з наближенням Євро-2012», — зазначив міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський.

Він також повідомив, що землю під будівництво нового притулку для собак уже виділила міськрада Чернігова.

Нагадаємо, що у травні у Притулку для тварин відкрилося сучасне ветеринарне відділення для догляду за прооперованими бездомними тваринами Києва.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути