chrome firefox opera safari iexplorer

На Майдані влаштують сміттєвий флешмоб

15 грудня 2011 о 18:14

17 грудня о 12.00 на Майдані Незалежності відбудеться флешмоб «Гра сміттєвих престолів».

Його влаштує команда екологічного руху «За Затишну Землю», що представляє в Україні найбільшу у світі екологічну спільноту Clean Up the World.

Активісти переконані, що формат даної ЕКОподії допоможе звернути увагу людей на стан екології зараз і залучити їх до дії, щоб кожен міг зробити свій внесок, але нетрадиційно, з гумором.

«У заході прийматимуть участь декілька команд, що змагатимуться за право на Сміттєву Корону та Сміттєвий Трон. І переможцем стане Справжній Король Сміття!», — повідомили організатори.

Цей проект запускається як всеукраїнський. І після визначення Сміттєвого Короля Києва під час інтерактивного голосування на боротьбу за Сміттєвий Трон будуть викликані інші міста України.

Активісти запрошують усіх небайдужих підтримати дану ініціативу і зробити свій внесок в екологічний рух, бо всі ми живемо на одній землі.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути