chrome firefox opera safari iexplorer

У столичних бутіках та магазинах почався сезон знижок

20 січня 2012 о 13:53

У столичних бутіках та магазинах почався сезон знижок.

Продавці збувають стоковий товар, а покупці змітають все за півціни. «Якщо подивитися на ситуацію два роки тому, ті ж Zara, Terranova давали не більше 30-50% в найгарячіший пік розпродажів. Зараз знижки доходять навіть до 80%», — розповів експерт фешн-ритейлу і власник консалтингової компанії Fashion Executive Management Сергій Полівар, передає Корреспондент. 

За останні тижні, за оцінками представників галузі, потік покупців брендового одягу зріс у середньому на 60%. Каси магазинів ледве справляються з чергами клієнтів.

Загострення української шопінгоманії, яке відбулося буквально в останні роки, експерти пояснюють приходом в країну десятків зарубіжних брендів — саме вони принесли в Україну не тільки модні новинки, а й західні правила розпродажів.

«В Україні все ширше стає категорія покупців, для яких сезон знижок — додатковий привід отримати задоволення від шопінгу і поповнити гардероб відомими лейблами», — констатує Дмитро Єрмоленко, гендиректор компанії Маратекс, що представляє в Україну французький бренд Esprit, британські Peacocks і River Island, а також канадське взуття Aldo.

Нагадаємо, у рейтингу 33-х найкращих міст Європи для шопінгу Київ посів перше місце у категорії «зручність» завдяки високій ймовірності отримання знижок на покупки.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути