chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві з'являться екологічні паркінги

26 квітня 2012 о 13:47

Упродовж місяця районні служби опрацюють поадресний перелік територій де доцільне впровадження систем екологічних паркувальних майданчиків. Це дозволить убезпечити зелені зони столиці та надасть якісно новий рівень благоустрою столичних територій. Про це йшлося під час круглого столу, який відбувся у столичній адміністрації, повідомилиУНН в прес-службі КМДА.

Тему «Чи дозволять екопарковки врятувати зелені зони столиці?» обговорювали начальник Головного управління контролю за благоустроєм Сергій Садовой, представники ГУ транспорту та зв’язку, КК «Київавтодор», КО «Київзеленбуд», директори комунальних підприємств столиці з утримання зелених насаджень, шляхово-експлуатаційних управлінь, а також з утримання та обслуговування житлового фонду районів столиці.

Крім того, участь у заході також взяли фахівці в галузі облаштування екологічних паркувальних майданчиків та незалежні експерти.

Під час роботи круглого столу присутні обговорили питання знищення та пошкодження зелених зон Києва внаслідок паркування автотранспорту та розглянули варіанти вирішення цієї проблеми. Фахівці погодились, що зазначена тема є надзвичайно актуальною в місті й потребує якомога швидшого вирішення, адже її загострення негативно впливає на впорядкування столичної території.

Слід зазначити, щороку міські служби витрачають значні кошти на поновлення пошкоджених автотранспортом зелених зон.

Так, наприкінці зустрічі було вирішено створити робочу групу, яка узагальнить напрацьований матеріал та розробить проект розпорядження КМДА, яким буде затверджено регламент облаштування паркувальних майданчиків.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути