chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відкриються дві нові зони для відпочинку

11 вересня 2012 о 16:44

У Києві у Дарницькому районі незабаром будуть відкриті дві нові зони для відпочинку Діброва ліс та Веселка у Дарницькому лісопарковому господарстві, повідомив генеральний директор комунального об'єднання Київзеленбуд Михайло Царенко.

«Завершено комплексні роботи з реконструкції 11 зон відпочинку у лісопаркових господарствах столиці. Крім виготовлення та облаштування вхідних груп, встановлено три нові альтанки, 57 комплектів лісових меблів, 29 наметів та п'ять дитячих майданчиків. Зараз планується осінній місячник з благоустрою, під час якого будуть приведені у належний стан території лісопаркових господарств», — заявив він.

Крім того, наступного року планується капітальний ремонт зон відпочинку Мир і Перлина у Святошинському лісопарковому господарстві. У цілому, Київзеленбуд відповідає за 39 зон відпочинку площею 5032 га.

Як повідомлялося 4 липня, київська влада відкрила зону відпочинку Центральна на Трухановому острові. Зона відпочинку відкрита на території обладнаного для шведських уболівальників фан-кемпінгу.

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути