chrome firefox opera safari iexplorer

Ресторани вже почали накручувати ціни до Євро-2012

05 червня 2012 о 09:18

До Євро-2012 столичні кафе і ресторани в центрі міста на 50% підвищують ціни на своє меню.

Про це повідомила гендиректор однієї з консалтингових компаній Ольга Насонова, пишуть «Коментарі».

«Практично всі ресторани в центрі Києва підвищують свої ціни, меню в середньому підвищується на 30-50%, а також відмовляються від знижкових позицій, так званих „щасливих годин“, дисконтів», — сказала Насонова.

Водночас, за словами експерта, меню можуть подешевшати вже в перші дні чемпіонату Європи з футболу, коли стане зрозумілою ситуація із попитом на послуги в кафе, барах та ресторанах.

«Зараз ніхто з рестораторів не може передбачити, яким буде попит, скільки взагалі буде туристів. Тому ціни можуть змінитися вже в перші дні Євро-2012. Так, можуть повернутися знижки і меню повернутися на свої старі позиції», — каже Насонова.

Також Насонова зазначила, що нині є випадки, коли заклади працюють з двома меню — українським і англомовним, в якому ціни різняться мінімум на 30%.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути