chrome firefox opera safari iexplorer

Кафе і ресторани після Євро-2012 ціни не знизили

06 серпня 2012 о 10:17

Ресторатори не дотрималися обіцянок повернути в своїх закладах розцінки на колишній рівень після футбольної першості.

Як розповіла генеральний директор компанії «Ресторанний консалтинг» Ольга Насонова, цінова політика ресторанів і кафе після Євро-2012 не зазнала жодних змін — ціни підняли до чемпіонату, але після нього забули їх опустити, передають «Коментарі».

«Ціни не змінилися. Але зараз дуже багато влаштовують різні дисконтні акції. Справа в тому, що дуже важко, — навіть психологічно, — спочатку поставити одні ціни, а потім їх зменшити. І ресторатори швидше йдуть на акції, а не знижують ціни. З тих, хто підняв, поки ніхто ціни не знижував», — розповіла Насонова.

Нагадаємо, напередодні Євро-2012 більшість кафе, барів та ресторанів в центрі столиці підвищили ціни в меню до 50% і відмовилися від дешевих бізнес-ланчів.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути