chrome firefox opera safari iexplorer

У Дніпропетровську собакам заборонили гавкати після 22:00

01 червня 2012 о 13:12

Дніпропетровська міська рада ухвалила нові правила утримання домашніх тварин, що відразу ж викликало чималий резонанс. Адже з–поміж іншого собакам відтепер забороняється... гавкати і просто видавати гучні звуки. Щоправда, не назавжди, а з 22–ї години і до 8–ї ранку.

Як тепер бідні власники чотирилапих їх утихомирюватимуть, залишається лише здогадуватися. Як і про те, яким чином міліція та органи місцевого самоврядування, на чию долю випало контролювати дотримання вищезазначених правил, визначатимуть недопустимі децибели iз собачих горлянок.

Та й інші заборони роблять життя тварин ще «собачішим». Зокрема, забороняється вигулювати кращих друзів людини особам напідпитку, а також виводити тварин без намордників і повідків, вирощувати собак і котів iз метою отримання з них шкур і м’яса.

Хоча дніпропетровці не перші, хто жорстко регламентував життя тварин. До такого кроку, зокрема, вже вдалися у Херсоні. А суд американського Лос–Анджелеса і взагалі стягує по тисячі доларів iз господарів, чиї пси гавкають довше десяти хвилин.