chrome firefox opera safari iexplorer

У Пирогово розпочинається Свято українських страв

30 червня 2012 о 10:12

30 червня та 1 липня 2012 р. на Співочому полі у Національному музеї народної архітектури та побуту України пройде «Свято українських страв».

На святі широко будуть представлені традиційні страви: біля 10 видів борщу, 15 видів вареників з різноманітною начинкою, млинці, гречаники — «кобещаники», деруни з грибами, сиром, м'’ясом, різні види печені, картопля, фарширована м’'ясом тощо.

Корчма «Ярівці», ресторан «Тарас Бульба» і інші ресторани музею запропонують широкий асортимент української традиційної кухні. Ви зможете познайомитися з технологією приготування забутих страв, напоїв, наливок та записати втрачені рецепти.

Окрім того, на святі виступатимуть кращі аматорські фольклорні колективи України, а також охочі зможуть взяти участь у різноманітних конкурсах.

«Рідна країна»

За матеріалами прес-служби музею 

22 листопада

Інші дати
Народився Володимир Даль (Козак Луганський)
(1801, м.Луганськ –1872) – російський вчений, письменник. Прославився як автор «Тлумачного словника живої великоросійської мови».
Розгорнути