chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні хочуть ліквідувати комісію з моралі

18 червня 2012 о 09:01

На депутатів чекає законодавчий тиждень. Які саме акти ухвалюватимуть, буде вирішено на погоджувальній раді 18 червня. Зокрема, депутати планують ліквідувати комісію з моралі та дозволити будь-кому відвідувати засідання Верховної ради, дізналася «Комсомольська правда в Україні».

«Нічого надординарного і дискусійного ми не плануємо ухвалювати. На порядку денному — законодавчі ініціативи уряду. Тому очікуємо, що пленарний тиждень пройде тихо і спокійно. Головне, підтримувати мажорний лад Євро-2012», — розповів журналістам заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов. Скандальне «мовне питання» в сесійній залі цього тижня звучати не буде.

Як розповів автор резонансного законопроекту Вадим Колесніченко, протягом найближчого тижня — двох до його документу вноситимуться численні правки. «До 19 червня в нього будуть вноситися правки. Потім їх має проаналізувати профільний комітет Верховної ради. Лише потім документ винесуть до сесійної зали. Сподіваюся, встигнемо до 6 липня», — сказав Колесніченко.

Нагадаємо, регіонал пропонує надавати статус регіональної тій мові, яку вважають рідною понад 10 відсотків, що проживають у певній області. Ухвалення цього проекту в першому читанні супроводжувалося у Верховній раді масовими бійками.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути