chrome firefox opera safari iexplorer

Через ремонт доріг виїхати з Криму стало ще важче

22 серпня 2012 о 10:46

З вівторка, 21 серпня, через ремонт дороги на ділянці автомобільної дороги М-17 Херсон — Джанкой — Феодосія — Керч — км 72+000 — км 86+00, тимчасово обмежено рух автомобільного транспорту

Як повідомили «Коментарям» у прес-службі Міністерства інфраструктури, рух здійснюється по одній смузі в регульованому реверсному режимі з обмеженням швидкості автотранспорту до 50 км/год.

Ремонтні роботи планують закінчити до 25 жовтня 2012 року.

Як повідомляли «Коментарі», на початку серпня через ремонтні роботи на трасі Е-97 М-17 заблокована дорога в Крим. У зв´язку з чим, на відрізку між Цюрупинськом та смт. Раденськ утворився багатокілометровий затор.

Довідка «Коментарів»

Траса М-17 — це українська автомобільна дорога міжнародного значення, яка починається в Херсоні і проходить через Цюрупинськ, Армянськ, Красноперекопськ, Джанкой, Радянський, Феодосію, Керч, закінчуючись на пропускному пункті Крим-пором, що веде на місто Новоросійськ у Росії.

Загальна протяжність дороги М-17 становить 423,6 кілометрів, а сама траса збігається з частиною європейського автомобільного коридору E-97 (Херсон — Новоросійськ — Поті).

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути