chrome firefox opera safari iexplorer

Під вертодромом Януковича будують виставково-конгресовий комплекс

13 листопада 2012 о 16:19

На Парковій алеї, 16а, під президентським вертодромом «Дніпро-1», почали будувати виставково-конгресовий комплекс «Парковий».

Про це пише портал «The-Village.ru».

З 12 грудня в його складі почне працювати один з найбільших у Східній Європі дата-центрів, а на 2014 рік заплановане відкриття виставково-конгресового комплексу площею 20 тисяч квадратних метрів.

На першому поверсі будівлі розміститься виставковий простір, 11 переговорних кімнат з усім необхідним устаткуванням і зона відпочинку. Стіни-перегородки тут будуть мобільними, завдяки чому планування першого поверху можна буде змінювати.

На другому поверсі будуть два крила: перше займуть два зали для корпоративних заходів і торжеств, друге відведуть під зону коворкінга (простір з офісним устаткуванням) із похвилинною оплатою.

1500 квадратних метрів цього простору також розділять на дві частини: в одній буде лаундж-зона, у другій — типове офісне приміщення.

На третьому поверсі комплексу відкриють ресторан і концертно-конгресовий зал, розрахований на 1,5 тисячі осіб.

Замовник об'єкта — компанія «Амадеус Ко», яка раніше отримала територію під будівництво вертодрома.

Архітектурну концепцію внутрішнього простору розробляють британське бюро Chapman Taylor і компанія «Раден» у співавторстві з архітекторами зі Словенії.

Серед проектів Chapman Taylor — інтер'єри Arena City і Ocean Plaza.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути