chrome firefox opera safari iexplorer

Цього року вперше разом пройдуть Український музичний ярмарок та Фестиваль «Червона Рута»

19 серпня 2013 о 09:36

В кінці вересня спеціалізована виставка «Український музичний ярмарок» та Всеукраїнський фестиваль «Червона Рута» вперше відбудуться разом: з 26 по 29 вересня у Києві (Національний комплекс «Експоцентр країни» (ВДНГ), пр. Ак. Глушкова,1).

Програма заходів обіцяє бути насиченою та яскравою: 3 сцени, 4 дні, 5 павільйонів, 900 виконавців, повідомляють організатори.

Під час виставки поруч із дистриб’юторами, розробниками та виробниками музичних інструментів, професійного звукового, світлового та сценічного обладнання, у виставці беруть участь сервісні компанії, засоби масової інформації, продюсерські центри, організатори концертів та фестивалів, видавці музичної літератури тощо. Лише тут можна знайти повний асортимент усієї продукції, необхідної для створення та просування музики, запевняють організатори.

На кожного відвідувача чекають професійні семінари, концерти та майстер-класи від визнаних українських і закордонних музикантів, демонстрації новинок обладнання та обговорення музичних подій, нові професійні та творчі контакти.

Окрім того, ювілейний 2013 рік для «Українського музичного ярмарку» є роком підтримки молодих музикантів. Тож понад 900 молодих виконавців (191 соліст та гурт) з усіх областей України та АР Крим у межах виставки представлятимуть легендарний український фестиваль «Червона Рута – 2013». 

Фінальні конкурси й гала-концерт фестивалю упродовж чотирьох днів пройдуть відразу на трьох сценах у шести музичних жанрах: поп-, сучасна танцювальна, акустична, рок-, інша музика, український автентичний фольклор.

Більш детальну інформацію дивіться тут.

«Рідна країна»

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути