chrome firefox opera safari iexplorer

Цього року на Подолі почнеться будівництво нової розв'язки

13 вересня 2013 о 09:57

Після завершення реконструкції Поштової площі в Києві розпочнеться будівництво ще однієї розв'язки, яка з'явиться на перетині Нижнього і Верхнього Валів, а також Набережно-Хрещатицької.

Як пише газета Вести, на перетині Валів з Набережно-Хрещатицькою з'явиться новий міст, який виведе на Подільсько-Воскресенську переправу. Видання зазначає, що основні бетонні опори майбутнього моста вже готові.

«Проект доопрацьовується. Щойно з'являться кошти — почнемо будівництво. Це одна з пріоритетних розв'язок» , — заявив газеті заступник голови КМДА Михайло Костюк.

Переправа буде односторонньою: водії зможуть заїхати на неї з Верхнього Валу і з Набережно-Хрещатицької, а вантовий міст знесуть у цьому році. Роботи почнуться після здачі Поштової площі, яка запланована на листопад.

Експерт з перевезень Богдан Аганін повідомив, що з відкриттям цієї розв'язки водії, що їдуть з боку Солом'янки, Шулявки або Лук'янівки, отримають можливість безперешкодного проїзду в бік Оболоні і Троєщини через вулиці Глибочицька і Верхній Вал, минаючи заторні ділянки на вулиці Теліги та Петрівці.

«Крім цього, суттєво знизиться навантаження на внутрішні вулиці Подолу — Спаську, Братську, Ігорівську та Іллінську, що особливо важливо, якщо Сагайдачного зроблять пішохідною», — додав він.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути