chrome firefox opera safari iexplorer

У Кличка заявили, що бою-реваншу з Повєткіним не буде

07 жовтня 2013 о 16:34

Менеджер Володимира Кличка Бернд Бенте виключив можливість бою-реваншу між українцем і Олександром Повєткіним.

Менеджер Володимира Кличка Бернд Бенте виключив можливість бою-реваншу між українцем і Олександром Повєткіним. Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на Sport.de. 

За словами Бенте, обговорювати повторний бій немає сенсу, оскільки під час першого поєдинку українець володів беззаперечною перевагою. 

Менеджер додав, що українець не повернеться на ринг раніше весни 2014 року. За словами Бенте, чергового суперника Кличко обере одна з боксерських організацій, чиїм поясом чемпіона світу володіє українець. 

Після бою з Повєткіним Кличко заявив, що, швидше за все, його наступним суперником буде обов'язковий претендент на титул чемпіона світу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація). У вересневому рейтингу WBO на першому місці знаходиться росіянин Денис Бойцов. Бенте назвав росіянина цікавим боксером, додавши, що в суперважкій вазі багато хороших спортсменів.

Кличко і Повєткін провели бій 5 жовтня в московському спорткомплексі «Олімпійський». За підсумками 12-раундового поєдинку судді одноголосно визнали перемогу українського боксера, який захистив титул «суперчемпіона» світу WBA (Всесвітня боксерська асоціація), а також чемпіонські звання за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO.

Поєдинок з Повєткіним став для Кличка 64-м в кар'єрі. 61 бій українець виграв (51 — нокаутом), а три рази він опинявся в ролі переможеного. Повєткін зазнав першої поразки в 27 поєдинках.

Джерело: УНІАН
Розділи: Спорт в Україні

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути