chrome firefox opera safari iexplorer

На підтримку України міст між США і Канадою запалили синім і жовтим кольором

07 грудня 2013 о 15:44

Peace Bridge між містом Баффало штату Нью-Йорк і містечком Форт-Ері канадської провінції Онтаріо запалили жовто-блакитним світлом.

Так в США проявили солідарність з протестами в Україні, повідомив Медіа-портал української діаспори VIDIA.

Нагадаємо, раніше в польському Кельце жовто-блакитними прапорами прикрасили центральну вулицю і головну площу міста, у Вроцлаві блакитним і жовтим засвітився стадіон, а у Варшаві — найвища будівля, Палац культури і спорту.

Після відмови уряду Миколи Азарова від евроассоціаціі 21 листопада по всій Україні почалися масові акції протесту громадян. Після жорстокого розгону «беркутівцями» Євромайдана в ніч на 30 листопада в Києві акції протесту по всій країні відновилися і посилилися. У неділю, 1 грудня, під адміністрацією президента відбулася масова акція протесту.

Джерело: DT.UA
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути