chrome firefox opera safari iexplorer

Журналісти присвятили Януковичу пісню "Вітя, чао! " (відео)

12 грудня 2013 о 12:57

Українські журналісти присвятили Президенту Віктору Януковичу пісню з промовистою назвою «Вітя, чао!». Так медійники відреагували на останні політичні події в країні: зупинка євроінтеграції, розгін майданів та масове побиття журналістів.

Автором тексту є Ірина Земляна від Демократичного Альянсу, а виконала пісню Ольга Хуторянець з телеканалу СТБ. Слова покладені на музику пісні «Bella ciao» («Прощай, красуне»), яка в роки Другої світової війни стала піснею італійських партизанів.

Кореспондент 5-го каналу Азад Сафаров та оператор Іван Наконечний з групою товаришів створили відеокліп, що, за словами авторів, відображає сподівання і надії протестуючих на Євромайдані, а також співчуваючих, небайдужих до звершень Януковича.

Автори кліпу згадали багато яскравих епізодів з президентства.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Думка читачів

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути