chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко вимагає від Міністра оборони негайно повернути батальйон морської піхоти назад до Криму

21 лютого 2014 о 10:19

Народний депутат Микола Томенко звернувся до Міністра оборони України з вимогою організувати повернення на місце постійної дислокації батальйону морської піхоти з м. Феодосія, який вночі привезли спецпотягом з повним бойовим забезпеченням з розрахунку на використання у подіях в Києві.

Микола Томенко поінформував, що зараз цей батальйон з Криму дислокується у с. Данилівка Васильківського району Київської області на території військової частини А-2860. М. Томенко також повідомив, що поспілкувався з командиром батальйону морських піхотинців полковником С. Пасічником, домовившись про те, що його батальйон перебуватиме виключно на території цієї військової частини.

З огляду на те, що, з одного боку, Верховна Рада ухвалила рішення про необхідність повернення на місце постійної дислокації військових підрозділів, враховуючи організаційні моменти (дана військова частина не в змозі забезпечити розташування там батальйону чисельністю 237 осіб), а також зважаючи на те, що це створює додаткову проблему для місцевих жителів, які чергують біля військової частини, Микола Томенко звертається до Міністра оборони Павла Лебедєва з вимогою невідкладно організувати повернення цього підрозділу на місце його дислокації у Феодосії.

21-02-2014-1

 

21-02-2014-2

 

21-02-2014-3

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути