chrome firefox opera safari iexplorer

О 12:00 очікується підписання Угоди з врегулювання кризи

21 лютого 2014 о 09:16

Президент Віктор Янукович, лідери опозиції, представники Євросоюзу та Росії домовилися парафувати Угоду з врегулювання кризи.

Її підписання очікується о 12.00 в Адміністрації президента, повідомляє прес-служба Януковича за результатами переговорів.

«Завершились переговори щодо врегулювання політичної кризи в державі за участю президента України Віктора Януковича, лідерів опозиції, представників Європейського Союзу та Російської Федерації», — йдеться в повідомленні.

«Сторони дійшли згоди щодо парафування Угоди з врегулювання кризи. Підписання документу очікується о 12.00 в Адміністрації президента України», — повідомила прес-служба.

Як відомо, після майже трьох місяців протесту протистояння перейшло в криваву стадію, за останні три дні убито щонайменше 77 людей.

Янукович відмовлявся приставати на основні вимоги протестувальників, зокрема на відставку, винних за жертви також не покарано.

У ніч на 21 лютого 236 депутатів у Верховній Раді стоячи підтримали постанову, яка ставить на меті зупинення вогню та повернення всіх силовиків в казарми.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути