chrome firefox opera safari iexplorer

Від Росії для України достатньо гуманітарної допомоги у складі трьох «КамАЗів» — Микола Томенко

14 серпня 2014 о 12:00

В ефірі інформаційного випуску «Факти» на телеканалі ICTV радник Президента України, народний депутат Микола Томенко на запитання чи потрібна Україні гуманітарна допомога від Росії зазначив: «Нам треба переконливо просити Росію відправити до нас гуманітарну допомогу у складі трьох «КамАЗів». Цього буде цілком достатньо. В одному з «КамАЗів» має сидіти Янукович, Пшонка, інші очільники і так звана сім’я, які грабували Українську державу протягом останніх чотирьох років, а зараз ховаються за її межами. В другому і третьому «КамАЗах» нехай складують ті кошти, які були вкрадені та вивезені за межі України. За ці кошти можна буде вирішити проблеми, пов’язані з відновленням зруйнованого Донбасу, а через кримінальні справи проти очільників держави часів Януковича ми ще знайдемо додаткові кошти, які були вивезені та розкрадені. Саме така гуманітарна допомога нам дійсно потрібна».

Радник Президента з гуманітарних питань наголосив: «Усі питання, що стосуються продовольства та медикаментів ми вирішимо разом з українським народом та тими дружніми державами, які з першого дня російської агресії зайняли дружню, солідарну позицію відносно нашої країни».

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Громадська думка

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути