chrome firefox opera safari iexplorer

5 найбільш корисних добавок до чаю

23 жовтня 2014 о 09:55

Додати у свій улюблений напій жасмин — це чудовий спосіб відновити сили після довгого і напруженого дня на роботі

Сьогодні в магазинах можна придбати буквально будь-який вид чаю: цитрусовий, манговий, з корицею, шоколадний, лавандовий — який завгодно. Втім, чому б вам не спробувати купити звичайний чай без добавок і самостійно перетворити його в диво? FeelGood пропонує топ-5 кращих добавок до чаю, які не тільки нададуть йому незвичайного і приємного смаку, але також і зроблять більш корисним напоєм.

М'ята. Ця добавка до чаю в першу чергу забезпечить ваш чай особливим ароматом. М'ята також має заспокійливий ефект, допомагає боротися із застудою і покращує сон. Ви можете використовувати як сушене, так і свіже листя м'яти.

Ягоди. Сушені ягоди є відмінною добавкою до чаю. Трохи ожини, малини або інших ягід зроблять напій ароматним і повним вітамінів. Особливо рекомендується додавати в чай при застуді.

Імбир. Чай з імбиром особливо хороший в зимовий час. Він покращує обмін речовин і зігріває. Ви можете імбир нарізати кубиками або натерти на тертці. Тільки не переборщіть — імбир все-таки штука гостра, і тому в занадто великій кількості він буде в чаї немов ложка перцю чилі. Ідеальне співвідношення — 5 г імбиру на 200 мл чаю.

Жасмин. Додати у свій улюблений напій жасмин — це відмінний спосіб відновити сили після довгого і напруженого дня на роботі. Чай з жасмином тонізує найкращим чином.

Гібіскус. Дуже корисний людям, які мають низький рівень гемоглобіну. Крім того, така добавка до чаю забезпечить ваш організм йодом.
Детальніше читайте на УНІАН": http://health.unian.ua/worldnews/999457-5-naybilsh-korisnih-dobavok-do-chayu.html

22 листопада

Інші дати
Народився Володимир Даль (Козак Луганський)
(1801, м.Луганськ –1872) – російський вчений, письменник. Прославився як автор «Тлумачного словника живої великоросійської мови».
Розгорнути