chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відкрилась виставка картин намальованих кульковою ручкою

26 грудня 2014 о 09:12

25 грудня 2014 року в Карась Галереї (Київ, Андріївський узвіз 22-а), відбулася презентація унікального щорічного арт-проекту «А4, Кулькова ручка».

Під час заходу автор і куратор проекту Євген Карась ознайомив гостей з експозицією цього року і представив авторів, роботи яких були відібрані для участі.

«А4, Кулькова ручка» — проект, в якому художники з допомогою звичайних матеріалів, кулькової ручки та офісного паперу А4, переосмислюють форму художнього твору, розширюють рамки художнього контексту і створюють справжні шедеври сучасного мистецтва. Він проводиться Карась Галереєю з 2006 року вже дев'ятий раз поспіль напередодні Нового року спільно з Voronov Art Foundation.

gazeta.ua

 gazeta.ua

 

За цей час в експозиції взяли участь більше 2000 робіт відомих українських художників, серед яких: Тіберій Сільваші, Ілля Чічкан, Маша Шубіна, Влада Ралко, Анатолій Криволап, Павло Маков та багато інших; твори українських письменників і архітекторів, а також аматорські офісні замітки, замальовки.

Виставка триватиме з 25 грудня 2014 року до 13 січня 2015 року. Вхід вільний, повідомляє Gazeta.ua.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути