chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві покажуть дві вистави про соціум та АТО

31 березня 2015 о 12:06

У київській студії LOFT 31 4 та 5 квітня покажуть дві документальні вистави − «Кордони і відстані» та «АТО», презентація останньої відбулась в березні в одному з московських незалежних театрів.

Про виставу «Кордони і відстані» Cultprostir розповіла Катерина Бабкіна, одна з його співавторів: «Це експериментальна копродукція, котра полягає в тому, що ми попросили артистів з різних країн і середовищ подумати про кордони і відстані в широкому розумінні цього слова − про ментальні кордони і культурні відстані, гендерні відлеглості, відстані фізичні, кордони між країнами чи кордони сприйняття тощо. Кожен висловився по-своєму, однак все склалося в історію − подій, життів, країн, різниць, можливостей».

Вистава «АТО», створена у рамках херсонського Центру імені Мейерхольда, являє собою документальний текст на основі інтерв'ю зі штатним психологом Міністерства оборони України Олексієм Карачинським, який працював з бійцями української армії в найгарячіших точках.

Збори від проданих квитків підуть на лікування військових, що взяли участь в АТО на сході країни. Подробиці про події за посиланням.

Джерело: Cultprostir.UA
Розділи: Новини культури