chrome firefox opera safari iexplorer

Один із найбільших парків Києва озеленили сотнею дерев

28 квітня 2015 о 15:18

У столиці висадили сотню дерев у одному із найбільших парків міста. Крім цього, столична влада обіцяє залучити інвестиції для благоустрою території парк.

У Києві висадили 100 дерев у парку Дружби народів. Проект реалізували в рамках Дня довкілля. Допомагати зеленбудівцям прийшли і звичайні кияни. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.
Крім цього, столична влада планує залучити інвесторів для подальшого впорядкування території.
«Це один із найбільших в Києві парків – 170 гектарів. Тут є прекрасні умови для заняття активними видами спорту для киян усіх вікових категорій: від 4 до 90 років. Ми плануємо залучити інвесторів до розвитку цієї території. Для цього пропишемо відповідну концепцію і створимо належні умови»,  - сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
Як повідомлялось раніше, у столиці з’являться два нових сквери. Ділянки під зелені зони київська влада вже виділила та призначила відповідаюче за благоустрій підприємство. Зокрема, під майбутні сквери виділено ділянки на вул. Кіото, 3-5, площа якої складає 0,4035 га та на вул. Теодора Драйзера, 34, площею 0,3 га.