chrome firefox opera safari iexplorer

Кабмін внесе до парламенту закон про державний прапор

13 жовтня 2015 о 14:08

Кабінет Міністрів України внесе до Верховної Ради закон про державний прапор України. Про це під час засідання уряду сказав Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає кореспондент УНН.

«У переддень захисника України Кабінет Міністрів звертається до Верховної Ради та вносить закон України про державний прапор»,- зазначив А.Яценюк.

Він також відзначив, що завтра на всіх органах державної влади та військових частинах буде підніматись державний прапор.

«Кабінет Міністрів пропонує прийняти закон про державний прапор, який також передбачає запровадження присяги на вірність державному прапору України»,- сказав глава уряду.

Він також висловив впевненість, що парламент підтримає ініціативу уряду щодо введення в статус Закону державного прапору України та щодо запровадження присяги, яка буде складатись учнями, студентами, держслужбовцями тощо.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути