chrome firefox opera safari iexplorer

«Радикальна партія» влаштувала “російську маслєніцу” в місті Кам`янка

16 листопада 2018 о 15:06

В мережі з`явилося відео, на якому мешканці з міста Кам`янка штовхаються за продуктові пакети від очільника черкаської обласної партійної організації “Радикальної партії Олега Ляшка”.

Відео виклав на свою сторінку користувач соціальної мережі Facebook з підписом “Іван Полудень перебуває в Kamianka, Cherkas’Ka Oblast’, Ukraine. Вчора о 12:58· Яскравий приклад того, що нині селяни нікому не потрібні, окрім Радикальної партії Олег Ляшко!”. 

Відео можна переглянути ТУТ.

Нагадаємо, Іван Полудень раніше судимий за службову недбалість, а по факту – розкрадання земельних ділянок біля Дніпра, сьогодні очолює не лише черкаську обласну партійну організацію “Радикальної партії Олега Ляшка”, а й, відповідно до інформації на офіційному сайті, підприємство – ВП «ЧЕРКАСЬКИЙ ЗАВОД ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ВИРОБІВ», який входить в холдинг Юрія Косюка.

Микола Томенко на своїй сторінці у Facebook прокоментував ситуацію:

“Це між іншим і «новітні методи ощасливлення від Косюка».
Всі поінформовані знають, що обласну Радикальну партію на Черкащині взяла в оренду Наша ряба.
А що, треба кудись НАШІ, БЮДЖЕТНІ гроші дівати:
за 2018 рік Наша ряба майже МІЛЬЯРД дотацій отримала, а Радикальна партія – майже 50 мільйонів державного фінансування”.

Розділи: Політика

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути