chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко: НОК підтримав перенесення Олімпіади

02 квітня 2020 о 12:21

Віце-президент Національного олімпійського комітету України Микола Томенк на своїй сторінці у Facebook повідомив, що за підсумками засідання виконкому, було прийняте рішення підтримати перенесення Олімпіади.

«НОК України одноголосним рішенням виконкому, шляхом відеоконференції, ухвалив рішення про підтримку рішення МОК щодо нових термінів проведення Олімпіади в Токіо-2020 23 липня — 8 серпня 2021 року. МОК також вирішив зберегти стипендії олімпійської солідарності 1 600 спортсменам, в тому числі українським, до липня 2021 року. НОК із Міністерством спорту підтримує необхідність збереження українських стипендій для наших олімпійців до липня 2021 року.»

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути