chrome firefox opera safari iexplorer

Книга Рекордів звичайних українців

15 березня 2016 о 11:45

21 березня відбудеться презентація книги «Національний Реєстр Рекордів – 2016», де зафіксовано досягнення українців.

До неї увійшло близько 400 рекордів з різних сфер, які встановлювали дорослі й діти протягом різних років. Зокрема такі, як «Найшвидше поїдання торту», «Найбільший тризуб, складений з людей на Говерлі», «Найдовший жіночий язик», «Найстарший чоловік, що став батьком» тощо. У кожному розділі наявні документальні та ілюстративні підтвердження фактів досягнень і метрологічні дані.

Укладачі зазначають, що це видання є вітчизняним аналогом всесвітньо відомої «Книги Рекордів Гіннеса». Також у цій книзі подано історію реєстру рекордів в Україні.

На презентації книги будуть присутні деякі рекордсмени, відзначені у «Національному Реєстрі Рекордів – 2016».

 

Розділи: Суспільство

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути