chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в Україні обиратимуть місце для «Євробачення-2017»

24 червня 2016 о 10:47

Відбір міста і арени, які приймуть «Євробачення-2017», почнеться 24 червня, повідомляє Еспресо.tv з посиланням на "UA: Перший".

Зазначається, що про початок відбору повідомить голова організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні у 2017 році пісенного конкурсу «Євробачення» Володимир Гройсман на засіданні Кабінету Міністрів України.

Засідання транслюватимуть на YouTube-каналі мовника у прямому ефірі.

Під час відбору організатори намагатимуться визначитися, яке місто зможе провести конкурс на вищому рівні.

Організаційний комітет для проведення «Євробачення» уряд створив 1 червня — невдовзі по тому, як у фіналі цьогорічного конкурсу перемогла Джамала.

7 травня

Інші дати
Петро Чайковський
1840 –  російський композитор, диригент, музично-громадський діяч. Мав українське коріння. В Україні написав понад 30 творів.
Розгорнути
Народився Микола Кащенко
(1855, с.Веселе, Запорізька область – 1935) - український біолог, ембріолог, селекціонер, один із перших українських академіків, засновник акліматизаційних садів у Томську і Києві. Разом з В.О.Караваєвим створив зоологічний музей і був його першим директором.
Тиха місячна ніч над принишклим селом Оповила біленькі оселі. Лиш пустун-вітерець над люстерком-ставком В срібних хвилях гойда каруселі. Продерчав десь деркач у заплавах ріки, На хвилину сполохавши тишу, Очерет з осокою про щось гомінкий Тихо шепче і чубом колише. Запізнілий туман, мов отара овець, Суне попаски вбрід понад лугом. Замаячив ледь-ледь вдалині острівець Й непомітно сховався за пругом. (Віктор Геращенко)
Розгорнути