chrome firefox opera safari iexplorer

Може, розпочати суди і проти Леніна, Кагановича, Гітлера, Петра Першого?!

19 травня 2017 о 10:27

Народ страшенно радіє порушенню справ проти Берії і Сталіна нашою Генпрокуратурою. Як відомо, вчора сайт ГПУ повідомив, що їм підписали повідомлення про підозру у геноциді кримськотатарського народу…

Я ж пропоную розширити перелік «історичного судочинства» — і не лише в межах СРСР, а й додати Російську імперію та фашистську Німеччину. Варто було б зачепити Петра Першого, Катерину Другу й керівників монголо-татарського нашестя на давній Київ...

А чим же ще займатися нашій Генпрокуратурі, коли:

  • друзі Черновецького — найближчі друзі команди Президента,
  • Ахметов — медіа-менеджер дружини Президента,
  • Бойко — найзручніший опонент у другому турі президентських виборів,
  • Новінський — колега Президента у справі меценатства московського патріархату,
  • Медведчук — представник Президента у переговорах з так званими ЛНР і ДНР...

Одним словом — ВСІ СВОЇ!!!

Тож, залишається лише провести судові процеси над історичними ворогами українського народу, яких вже давно немає на цьому світі!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути