Більше 20 провідних виноробів Закарпатської області пропонуватимуть гостям свої напої у наметах з символікою Ужгорода.
На святі традиційно представлять мед і продукти бджільництва, у тому числі медовуху, з різних районів краю. Торгуватимуть тут і сувенірами.
Якісний рівень напоїв фестивалю гарантує Асоціація приватних виноградарів і виноробів краю. Дегустаційна комісія вже обрала найкращі вина – винороби отримають «золоті», «срібні» й «бронзові» відзнаки. Організатори ще тримають інтригу, але розповідають: відзначених нагородами вин – чимало.
Загалом же, найвищу якість, за підсумками дегустації, цьогоріч мають сухі білі вина, але любителів потішать й десертними. Так, на фестивалі-ярмарку представлять кілька видів кагорів і знаменитої «Троянди Закарпаття».