chrome firefox opera safari iexplorer

«Рідна країна» підтримала конкурс екомалюнка

24 червня 2021 о 08:00

Команда «Рідної країни» підтримала Всеукраїнський конкурс дитячого екомалюнка «Книга і діти, екологія і світ».

В конкурсі, що його організувала Національна бібліотека України для дітей, взяли участь більше 2 тисяч юних учасників з усіх куточків нашої держави.

Фонд «Рідна країна», як співорганізатор конкурсу, нагородив переможців світоглядними, просвітницькими та спортивними подарунками.

«Переконаний, що захист довкілля — це спільна справа, яка об‘єднує як різні покоління та регіони нашої країни, так і людей всього світу», — висловив впевненість очільник «Рідної країни» Микола Томенко.

Розділи: Культурна

18 травня

Інші дати
Микола Прахов
1873 –  український художник, мистецтвознавець. Відомий у галузі декоративно-ужиткового мистецтва. Один з організаторів товариства «Київський художник».
Розгорнути
Народився Костянтин Піскорський
(1892, м.Київ – 1922) – український художник-авангардист. Автор робіт «Цивілізація», «Мечі», «Тривога», «Козак», «Біла гвардія», «Небо», «Про приторк світам іншим», «Зірка опів¬нічна», «Ідол», «Планета», «Біометр життя».
«У творчості Костянтина Піскорського дивовижно переплетені символізм і футуризм, космічна безмірність і енергія вольового художнього жесту, архаїчна містика та новітній європейський раціоналізм». (Дмитро Горбачов).
Розгорнути