chrome firefox opera safari iexplorer

Післяпаті «Країни Мрій»

Дата події:09 липня 2011 о 18:00
Місце події:Київ, "Мамаєва Слобода" (вул. Михайла Донця, 2)
Більше про подію:

VІІІ Міжнародний Етнічний Фестиваль «Країна Мрій» потужно відлунав 25 та 26-го червня та все ж не закрив своєї брами, адже безліч шанувальників етно-руху в розпачі, що не змогли прибути на свято із-за шаленої зливи, яка накрила цими днями всю країну.

Саме тому Фестиваль «Країна Мрій» та козацьке селище «Мамаєва Слобода» запрошують шановне панство відвідати післяпаті «Країни Мрій», яке відбудеться в суботу 9 липня 2011 року. Початок заходу о 18-00.

У програмі – традиційний Ярмарок Майстрів, дитяча галявина, концерт за участю вітчизняних та іноземних етно-зірок, а також український «Етно-диско-марафон», яким особисто керуватиме DJ O’SKRYPKA.

Увага! Впроваджуємо дрес-код! Приходьте в етнічному вбранні!

Партнер Фестивалю – компанія «Кока-Кола Україна».

Свято «Країни Мрій» триватиме 9 липня з 18-00 до 21-00.

26 жовтня

Інші дати
Народився Дмитро Бортнянський
(1751, м. Глухів, Сумська область – 1825) - український композитор і диригент. Спільно з Березовським М.С. створив новий тип хорового концерту. Церковно-вокальний стиль Д.Бортнянського є вершиною тогочасного мистецтва.
Як славен наш Господь в Сіоні, Не може висловить язик, Великий в небесах на троні, Всесильний пан земних владик. Один Господь, один Ти славний, В сонячнім світлі й блиску зір явний! (Дмитро Бортнянський)
Розгорнути