chrome firefox opera safari iexplorer

Фестиваль «Кришталева казка»

Дата події:24-27 листопада 2011 р.
Місце події:Київ, Палац дітей та юнацтва
Більше про подію:

Фестиваль відбудеться в кращих європейських традиціях підготовки до Дня святого Миколая та різдвяних свят.

На відвідувачів фестивалю чекає виставка авторської ляльки та ведмедиків Тедді з різних країн світу, святкування дня народження Вінні Пуха, виставка-ярмарок авторських творів мистецтва кращих майстрів лялькового справи, майстер-класи зі створення ведмедиків і ляльок.

Також пройде майстер-шоу кращих шоколатьє і майстрів кондитерських справ, смачні дегустації і море шоколадного фондю з екзотичними фруктами; унікальна виставка японської імператорської ляльки, майстер-класи з ікебани, каліграфії та орігамі, аксесуарів і квітам з японської глини.

Відбудуться презентації колекцій ювелірних виробів, покази колекції виробів для домашнього декору зі шкіри та хутра від Діани Дорожкіної, демонстрація творів мистецтва з художнього скла, кришталя і кварцу від кращих склодувів Україні, виставка робіт Київського архітектурного клубу і лекція «Предмети мистецтва в сучасному інтер'єрі» ведучого українського архітектора Гліба Ушакова.

Окрім того, у Палаці дітей та юнацтва (а саме там проходитме фестиваль) гостей чекає концертна і розважальна шоу-програма за участю українських виконавців протягом усіх днів фестивалю, насичена програма смачних дегустацій, флеш-мобів, анімацій, театралізованих постановок, феєрверк метеликів та шоу вогню.

Джерело: УНН

26 жовтня

Інші дати
Народився Дмитро Бортнянський
(1751, м. Глухів, Сумська область – 1825) - український композитор і диригент. Спільно з Березовським М.С. створив новий тип хорового концерту. Церковно-вокальний стиль Д.Бортнянського є вершиною тогочасного мистецтва.
Як славен наш Господь в Сіоні, Не може висловить язик, Великий в небесах на троні, Всесильний пан земних владик. Один Господь, один Ти славний, В сонячнім світлі й блиску зір явний! (Дмитро Бортнянський)
Розгорнути