chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові проведуть 30 безкоштовних нічних екскурсій

29 листопада 2011 о 14:57

2 та 3 грудня у Львові відбудеться 30 безкоштовних екскурсій у межах нового проекту «Нічний Львів». Усі екскурсії починаються увечері та триватимуть до 1-ї ночі. Про це 29 листопада повідомила заступник керівника відділу промоції міста Львівської міськради Марта Іванишин.

М.Іванишин зазначила, що у місті створюють новий туристичний продукт, і вже зараз про нього повідомили туристичні компанії. Екскурсії «Нічний Львів» відбуватимуться у місті у липні та грудні.

Для відвідувачів підготували інтегровані музейно-мистецькі атракції. До участі у проекті зголосилися музеї, театр, галереї.

Зокрема, у Львівському музеї історії релігій актори театру Л.Курбаса поставлять уривки з вистави «Формули екстази» за поезією Б.І.Антонича, в Італійському подвір’ї на території Львівського історичного музею відбудеться театралізоване дійство історії кохання Пелагії та Мікеліні, а в музей «Арсенал» – реконструкція середньовічних боїв та майстер-клас з середньовічних танців.

Також пропонується відвідати львівські підземелля, послухати містичний концерт органної музики,  побувати на нічній екскурсії Личаківським цвинтарем та багато іншого.

За інформацію представника Львівської міської ради, до участі в екскурсії зголосилося понад тисяча осіб, здебільшого львів’яни. Реєстрація на окремі заходи уже завершилася.

Переглянути повну програму проекту «Нічний Львів» та зареєструватися на екскурсію можна на сайті.