chrome firefox opera safari iexplorer

На скандальне будівництво на Театральній виділили 15 млн з бюджету

27 січня 2012 о 16:58

Кабмін затвердив порядку використання у 2012 році коштів для здійснення Києвом функцій столиці.

Про це йдеться у відповідній постанові, оприлюдненій на урядовому порталі.

Згідно з документом, на завершення будівництва об’єкта по вул. Богдана Хмельницького, 7 з пристосуванням під Музей історії м. Києва — 15 мільйонів гривень, на реконструкцію та благоустрій парків та закладів культури41 мільйон гривень.

На реконструкція будівель по Андріївському узвозу, 20 (А, Б) та на реконструкцію театру на Подолі виділять 19 мільйонів 650 тисяч гривень, на пам’ятник гетьману Пилипу Орлику — 750 тисяч гривень; на ремонт будинку Національної музичної академії імені Чайковського5 мільйонів 400 тисяч гривень.

Загалом близько 33 мільйонів спрямують на реконструкцію чотирьох столичних лікарень, близько мільйона – будівництво колекторів, 18 мільйонів на реконструкцію Андріївського узвозу, 20 мільйонів – на реконструкція з добудовою трамвайної лінії на Троєщині та 10 мільйонів оновлення парку трамваїв.

15 мільйонів обіцяють на реставрацію «Київського академічного театру оперети», 25 мільйонів на школи і дитсадки, на заміну ліфтів 15 мільйонів, на асфальтування прибудинкових територій – 20 мільйонів, на ремонт сходових клітин та освітлення під’їздів – 25 мільйонів гривень; 26 мільйнів – на закупівлю медобладнання.

7 травня

Інші дати
Петро Чайковський
1840 –  російський композитор, диригент, музично-громадський діяч. Мав українське коріння. В Україні написав понад 30 творів.
Розгорнути
Народився Микола Кащенко
(1855, с.Веселе, Запорізька область – 1935) - український біолог, ембріолог, селекціонер, один із перших українських академіків, засновник акліматизаційних садів у Томську і Києві. Разом з В.О.Караваєвим створив зоологічний музей і був його першим директором.
Тиха місячна ніч над принишклим селом Оповила біленькі оселі. Лиш пустун-вітерець над люстерком-ставком В срібних хвилях гойда каруселі. Продерчав десь деркач у заплавах ріки, На хвилину сполохавши тишу, Очерет з осокою про щось гомінкий Тихо шепче і чубом колише. Запізнілий туман, мов отара овець, Суне попаски вбрід понад лугом. Замаячив ледь-ледь вдалині острівець Й непомітно сховався за пругом. (Віктор Геращенко)
Розгорнути