chrome firefox opera safari iexplorer

«Таємниця слов'янської кухні»

Дата події:1-2 травня 2012 р.
Місце події:«Парк Київська Русь»
Більше про подію:

У травневі свята люди зазвичай виїжджають на природу, щоб приготувати на вогнищі та скуштувати чогось смачненького.

У «Парку Київська Русь» на травневі свята, окрім традиційних шашликів, можна буде спробувати страви, приготовані за древніми рецептами: дружинний куліш, юшку боярську, кашу сарацинську та інше.

Гості Парку зможуть дізнатися і таємниці приготування страв

. У ці дні для відвідувачів будуть організовані майстер-класи, де кухарі з задоволенням поділяться рецептами та технологією приготування дружинного кулешу та млинців.

Приготовані на майстер-класах страви гості парку зможуть продегустувати. Окрім того, на них чекає дегустація старослов’янського напою – медовухи.

Святкову кулінарну програму доповнить приготування випічки не традиційно в духовці, а відкритим способом – на мангалі, а також запікання на мангалі молочного поросяти. А ще відвідувачі Парку зможуть завітати на гостину до самого київського князя та розділити з ним святкову трапезу.

Окрім спеціальної програми «Таємниця слов'янської кухні», на гостей Парку чекають різноманітні видовища та розваги – виступи театру «Парку Київська Русь» та кінного театру, веселі інтерактиви. Для дітей будуть організовані ігри та конкурси на дитячому майданчику, зокрема і конкурси, пов’язані з тематикою слов’янської кухні. Дорослим безперечно цікаво буде випробувати себе на влучність у середньовічному тирі, переодягтися у костюми жителів Древнього Києва у княжій костюмерній чи вирушити на кінну прогулянку.

А ще на гостей парку чекають пророкування від волхвині, майстер-клас з володіння середньовічною зброєю та багато іншого. І все це – в чудовому місці, де до деталей відтворюється атмосфера Древньої Русі.

Завітайте до «Парку Київська Русь» 1-2 травня, спробуйте на смак «Таємницю слов'янської кухні» та проведіть час цікаво та весело!

26 жовтня

Інші дати
Народився Дмитро Бортнянський
(1751, м. Глухів, Сумська область – 1825) - український композитор і диригент. Спільно з Березовським М.С. створив новий тип хорового концерту. Церковно-вокальний стиль Д.Бортнянського є вершиною тогочасного мистецтва.
Як славен наш Господь в Сіоні, Не може висловить язик, Великий в небесах на троні, Всесильний пан земних владик. Один Господь, один Ти славний, В сонячнім світлі й блиску зір явний! (Дмитро Бортнянський)
Розгорнути