chrome firefox opera safari iexplorer

Кількість абітурієнтів в Україні зросла на чверть

26 червня 2012 о 11:46

У 2012 році кількість абітурієнтів, які зареєструвалися на зовнішнє незалежне оцінювання, збільшитилася на 72 тис. осіб. Про це під час селекторної наради сказав міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, передає УНН.

За даними Українського центру оцінювання якості освіти, для участі в ЗНО у 2012 році було зареєстровано майже 330 тис. абітурієнтів. Порівняно з минулим роком їх кількість збільшилась майже на 72 тис.осіб", — сказав міністр.

Він також додав, що левова частка тих, хто реєструвався для проходження ЗНО були випускники загальноосвітніх навчальних закладів поточного року.

«265,5 тисяч випускників зареєструвалося на тестування цього року», — додав Д. Табачник.

Як повідомляв УНН, за словами голови Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Максима Луцького, результати ЗНО будуть оголошені 1 липня, без затримок.

«Результати ЗНО з усіх навчальних предметів буде оголошено до 1 липня без затримок. І вже 2 липня розпочнеться прийом документів до вищих навчальних закладів. Тобто абітурієнт зможе безперешкодно подати документи у встановлені строки», — сказав М. Луцький

Розділи: Новини освіти

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути