chrome firefox opera safari iexplorer

Відкриття ХІХ Міжнародного форуму видавців у Львові з Першим: сьогодні визначаємо найкращу книжку у 13 номінаціях

12 вересня 2012 о 19:19

П’ятиденний книжковий марафон розпочато – у Львові відкрився ХІХ Міжнародний форум видавців. Генеральним телевізійним партнером Форуму є Перший Національний телеканал.

Проголосувати за кращі книги українського книговидання на офіційному сайті Форуму http://bookforum.ua може кожен. Однак останню крапку у виборі найкращої книжки поставить професійне журі.

Сьогодні, 12 вересня, з 9:00 до 17:00 члени журі книжкової премії «Найкраща книга Форуму видавців-2012» роблять нелегкий вибір. Саме у цей момент вони не пробують представлені на конкурс книжки хіба що на зуб!

Представляє телеканал у журі Форуму головний редактор Першого Національного Христина Стебельська, яка в цю хвилину дає оцінку українським книжкам у 13 категоріях. Місце для засідання журі обрали відповідне – актову залу головного корпусу НУ «Львівська Політехніка».

Інтригу триматимуть до кінця. Оголошення лауреатів премії відбудеться завтра – дочекайтеся!

Дізнавайся про найкращу книгу Форуму-2012 з Першим Національним!

Головна редакція Першого Національного

Розділи: Суспільство

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути