chrome firefox opera safari iexplorer

Укрпошта вперше в історії розмістила телерекламу

05 грудня 2012 о 16:04

Вперше в історії існування Українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» заявляє про себе за допомогою телевізійної рекламної кампанії.

З 26 листопада 2012 р. в ефірі провідних телеканалів країни демонструється ролик «Реальна віртуальність. Світ послуг», виконаний у стилі Hі-tech, повідомляє сайт Укрпошти.

Реклама розкриває глядачеві різноманіття сучасних послуг, що надаються Укрпоштою в усіх куточках України. А з 5 грудня емоційний передноворічний ролик акцентує увагу глядачів на послузі «Кур'єрська доставка».

Рекламна кампанія реалізується в рамках Стратегії розвитку Укрпошти до 2017 року і покликана продемонструвати українцям розвиток підприємства та різноманітність нових, сучасних, актуальних для різних аудиторій послуг.

Головна ідея ролика «Реальна віртуальність. Світ послуг» полягає в тому, що Укрпошта настільки ж сучасна і багатофункціональна, як і IT-сервіси, але при цьому – реальна, зручна для будь-якої аудиторії і доступна навіть у найвіддаленіших населених пунктах України.

Передноворічна реклама, присвячена кур'єрській доставці від Укрпошти, по-новому трактує традиційний образ Діда Мороза.

«У західного Санти – ціла армія помічників-ельфів, а Дід Мороз досі міг розраховувати тільки на внучку, – розповідає Оксана Плотнікова. – Ми вирішили йому допомогти. У рекламі Дід Мороз постає в образі головнокомандувача цілої армії кур'єрів Укрпошти. Новорічні подарунки, які посилають дітям бабусі й дідусі, тітки та дядьки, будуть доставлені вчасно!»

Розділи: Суспільство

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути