chrome firefox opera safari iexplorer

У Табачника замовили підручників за ціною майже 400 грн

25 березня 2013 о 12:01

ДНУ «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти» Міносвіти уклав низку угод з видавництвами на видання шкільних підручників на 117,12 млн гривень.

Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель». Як повідомляється, найдорожчим виявився підручник «Іспанська мова (5-й рік навчання). 5 клас» для загальноосвітніх навчальних закладів, виданий накладом 400 екземплярів по 366 гривень за екземпляр. Ще більше десяти підручників коштуватимуть дорожче 200 гривень за екземпляр. «Підручники для шкіл з іноземними мо

вами навчання з накладами від 1,7 до 2 тис екземплярів замовлено по 102-175 гривень за екземпляр», — йдеться у повідомленні.

Згідно із повідомленням, це значно дорожче від аналогічного замовлення, яке видавництво «Наукова думка» НАН України 22 березня зробило компанії «Віпол». Науковці замовили видання 21 книжки накладом 300 екземплярів кожна.

Середня вартість наукових видань різного обсягом від 8 до 40 друкованих аркушів становитиме близько 32 гривень за екземпляр. Половину від усіх підрядів отримали ТОВ "ВД «Освіта» і ТОВ "Видавництво «Генеза».

Джерело: ТСН
Розділи: Новини освіти

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути